כולנו נרתעים כאשר אנחנו שומעים את המילה פרווה, המוח שלנו מתחיל לדמיין, שומניות, יובש, קושי, לא טעים ועוד המון דברים שלילים. אחרי שתקראו את המאמר, אין ספק שתוכלו ליצור מאכלים וקינוחים פרווה טעימים!
קרא עודעבודה עם שוקולד ותהליך הטמפרור דורשים ידע נרחב ודיוק מופתי. יצרנו בעבורכם מדריך מפורט כיצד עושים זאת. קריאה נעימה :)
קרא עודבכל פעם שתרצו לאפות מוצר מסוים, עוגות, עוגיות, לחמים, מאפים וכל מוצר אחר... תצטרכו לשאול את עצמכם 3 שאלות: באיזה מצב להפעיל את התנור? לאיזה חום לכוון את התנור? ולכמה זמן? במאמר הזה תוכלו למצוא את כל התשובות.
קרא עודבחלק גדול מהמתכונים, המידות הן במשקל. באופן כללי מומלץ שיהיה לכם בבית משקל דיגיטלי - כך תקבלו תוצאה מדויקת. אבל אם אין ברשותכם משקל, תיאלצו להמיר את המידות בעצמכם, לכן הכנו בעבורכם טבלאות המרת משקלים מסודרות.
קרא עוד