למידת טכניקת הכנת בצקים פריכים בשיטות שונות. הכנת טארטים ועוגיות, במילויים קלאסים ומודרנים.
הכרת סוגי המרנגים השונים - איטלקי, שווצרי וצרפתי. לימוד טכניקת הזילוף, אפייה נכונה ויצירת קינוחים קלאסים.
הכרת עולם השוקולד. לימוד טכניקת הטמפרור בשיטות שונות, יצירת פרלינים, גאנשים, טראפלס ועוד מגוון חטיפי שוקולד.
טכניקות הכנת עוגות בחושות בעיצובים מודרניים, מסות שומניות, הקצפות, ציפויים, שילוב חומרי גלם בתוך העוגות ואפייה נכונה.
התעמקות בהכנת בצקי שמרים מתוקים ועשירים. עבודה עם בצק כלל הבצקים, הכנת מליות ויצירת מגוון מאפים משלב לישת הבצק, דרך תפיחות נכונות ואפייה מקצועית.
הכרת עולם הלחם השמרים והמחמצות. הכנת בצקים, לישה נכונה, פיתוח רשת גלוטן, תפיחות ואפייה בתנורים השונים.
לימוד הטכניקה והבנה לעומק בשלב הכנת בצק רבוך, זילוף ואפייה נכונה. הכנת פחזניות, אקלרים, פריז ברסט, פחזניות מלוחות ומגוון מילויים למאפים.