קורס קונדיטוריה בסיסי, 7 מפגשים הכוללים את יסודות הקונדיטוריה והאפייה.

1

בצק פריך

למידת טכניקת הכנת בצקים פריכים בשיטות שונות. הכנת טארטים ועוגיות, במילויים קלאסים ומודרנים.

2

מרנגים

הכרת סוגי המרנגים השונים - איטלקי, שווצרי וצרפתי. לימוד טכניקת הזילוף, אפייה נכונה ויצירת קינוחים קלאסים.

3

שוקולד בסיסי

הכרת עולם השוקולד. לימוד טכניקת הטמפרור בשיטות שונות, יצירת פרלינים, גאנשים, טראפלס ועוד מגוון חטיפי שוקולד.

4

עוגות בחושות

טכניקות הכנת עוגות בחושות בעיצובים מודרניים, מסות שומניות, הקצפות, ציפויים, שילוב חומרי גלם בתוך העוגות ואפייה נכונה.

5

שמרים מתוקים

התעמקות בהכנת בצקי שמרים מתוקים ועשירים. עבודה עם בצק כלל הבצקים, הכנת מליות ויצירת מגוון מאפים משלב לישת הבצק, דרך תפיחות נכונות ואפייה מקצועית.

6

אפיית לחמים

הכרת עולם הלחם השמרים והמחמצות. הכנת בצקים, לישה נכונה, פיתוח רשת גלוטן, תפיחות ואפייה בתנורים השונים.

7

בצק רבוך

לימוד הטכניקה והבנה לעומק בשלב הכנת בצק רבוך, זילוף ואפייה נכונה. הכנת פחזניות, אקלרים, פריז ברסט, פחזניות מלוחות ומגוון מילויים למאפים.