למגוון סדנאות הבישול | אפייה | קונדיטוריה, ועמדות השף שלנו, לחצו כאן!
1 כוס קמח = 140 גרם | 1 כף = 10 גרם
ליצירת קמח תופח - 1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה
1 כוס קמח מלא = 125 גרם | 1 כף = 8 גרם
1 כוס קורנפלור = 140 גרם | 1 כף = 10 גרם
1 כוס קקאו = 140 גרם | 1 כף = 10 גרם
1 כוס סולת = 200 גרם | 1 כף = 10 גרם
1 כוס אבקת סוכר = 120 גרם | 1 כף = 8 גרם
1 כוס סוכר/ סוכר דמררה (יבש) = 200 גרם | 1 כף = 10 גרם
1 כוס (דחוסה) סוכר חום כהה (רטוב) = 240 גרם | 1 כף = 15 גרם
1 כף מלח = 20 גרם | 1 כפית = 5 גרם
1 כפית אבקת אפייה = 5 גרם
1 כפית סודה לשתייה = 5 גרם
1 כפית שמרים יבשים = 5 גרם
המרת שמרים יבשים בטריים - 1 שמרים יבשים = 2 שמרים טריים (ממליצים לשים לב על אילו שמרים מדובר במתכון).
1 כף אינסטנט פודינג וניל = 10 גרם
1 שקית אבקת ג'לטין = 14 גרם | 1 כפית = 5 גרם
פתיחת אבקת ג'לטין במים - 1 גרם אבקת ג'לטין + 5 גרם מים = 6 גרם מסת ג'לטין (ממליצים לשים לב האם במתכון מדובר על אבקת ג'לטין או מסת ג'לטין)
1 כפית פקטין = 5 גרם
ערבוב פקטין עם סוכר לבן - 1 אבקת פקטין + 5 גרם סוכר לבן
1 כפית אגר אגר = 5 גרם
1 כוס פרג טחון = 100 גרם
1 כוס שקדים/ אגוזים טחונים = 100 גרם
1 כוס אגוזים קצוצים = 85 גרם
1 כוס שיבולת שועל = 100 גרם
1 כוס קוקוס = 100 גרם
1 כף קינמון טחון = 10 גרם | 1 כפית = 5 גרם
1 כפית הל טחון = 5 גרם
1 כפית נס קפה = 5 גרם
למגוון סדנאות הבישול | אפייה | קונדיטוריה, ועמדות השף שלנו, לחצו כאן!
1 כוס סוכר אינוורטי / דבש / סילאן = 360 גרם | 1 כף = 20 גרם
1 כוס סירופ תירס / גלוקוזה = 360 גרם | 1 כף = 20 גרם
1 כוס מייפל אמיתי = 240 גרם
1 כוס שמן = 200 גרם
כשממירים מחמאה לשמן, משקל השמן צריך להיות 85% ממשקל החמאה. למשל, 100 גרם חמאה = 85 גרם שמן
1 כוס שמן קוקוס = 200 גרם
1 כוס שמנת מתוקה = 240 מ"ל | 1 מיכל שמנת מתוקה = 250 מ"ל
1 מיכל שמנת חמוצה = 200 מ"ל
1 מיכל יוגורט = 200 מ"ל
1 כוס חלב/ חלב סויה = 240 מ"ל | 1 כף = 15 מ"ל
1 כוס מים = 240 מ"ל | 1 כף = 15 מ"ל
1 כוס מיץ תפוזים/ מיץ לימון = 240 מ"ל | 1 כף = 15 מ"ל
1 כוס ממרח (נוגט, פיסטוק, נוטלה, חלבה וכ'ו) = 250 גרם
1 כוס פירות יער קפואים = 125 גרם
1 כוס ריבה = 330 גרם
1 כוס שוקולד צ'יפס = 200 גרם
1 פחית חלב מרוכז ממותק = 398 גרם
1 פחית קרם/ חלב קוקוס = 400 גרם
מידות ביצים:
רוב המתכונים מתייחסים לביצה במידה M (ממליצים לשים לב על איזה גודל ביצה מדובר במתכון).
ביצה M -
1 ביצה שלמה = 50 גרם
חלמון (צהוב) = 20 גרם
חלבון (לבן) = 30 גרם
ביצה L -
1 ביצה שלמה = 60 גרם
חלמון (צהוב) = 25 גרם
חלבון (לבן) = 35 גרם
למגוון סדנאות הבישול | אפייה | קונדיטוריה, ועמדות השף שלנו, לחצו כאן!
מקווים שעזרנו לכם...
מוזמנים לכתוב לנו למטה, האם חסרים חומרים או אם מצאתם משקלים לא תואמים.
תודה רבה, והמשך עשייה מהנה :)