בייננו מי לא אוהב שמרים?!? ללא ספק אחד הנושאים המרתקים בעולם הקולינרי. צוות השפים שלנו ילמד אתכם את כל שיטות הכנת בצקי שמרים עשירים, שילוב חומרים, איזון טעמים, כימיית הבצק, רשת גלוטן, התפחות, אפייה נכונה ועוד המון טיפים אשר ייתנו לכם הצלחה שתגרוף מחמאות. אז מה מכינים בסדנא? - קראנץ' - עוגת שמרים קלאסית. - בריוש מצופה סוכר גבישי. - פרסבורגר במילויי פרג. - רוגעלך במילוי שוקולד. - סינבון בציפוי רויאל אייסינג. הסדנא מלווה ביינות אדומים ולבנים, לחמי מחמצת חמים, מתבלים ועמדת קפה. הסדנא מתקיימת בקבוצה קטנה, עם יחס אישי וליווי מקצועי לאורך כל הפעילות, בנוסף תיהיה זמינות טלפונית לאחר הסדנא, לכל שאלה / התייעצות. אנא שימו לב ! - חובה להגיע עם מכנסיים ארוכים, נעליים סגורות ושיער אסוף לבעלי/ות שיער ארוך!! - ההשתתפות בסדנה הינה מגיל 16 ומעלה. - ההשתתפות בסדנה מתחת לגיל 16 מחייבת בליווי מבוגר משתתף . זמן הסדנא: כ-4 שעות. מיקום: מרכז "נינא", אלרואי 1, הרצליה.


299