חגיגת פיצות נאפוליטניות! הסדנא הינה מעשית, במהלכה נעבוד עם חומרי גלם טריים ואיכותיים ובסיום נהנה מפיצות חמות קלאסיות. צוות השפים שלנו, ידריך וילמד אתכם על סוגי הקמחים השונים, שמרים, תפיחות ארוכות וקצרות, עבודה נכונה עם בצקי פיצות ואפייה במגוון תנורים אשר יתנו לכם הצלחה מקסימלית בהכנת פיצות. אז מה מכינים בסדנא? - בצקי פיצה בתפיחות ארוכות. - בצקי פיצה בתפיחות קצרות. - הסברים על מחמצות, תפיחות, אפייה וטמפ' נכונות. - פיצה נאפוליטנית - רוטב עגבניות, מוצרלה, שמן זית, בזיליקום טרי ופרמז'ן. - פיצה ביאנקה - רוטב שמנת, מוצרלה, פטריות ופרמז'ן. - פיצות רכות במגוון תוספות. - פיצות מתוקות במגוון ממרחים ממכרים ותוספות. הסדנא מלווה ביינות אדומים ולבנים, לחמי מחמצת חמים, מתבלים ועמדת קפה. הסדנא מתקיימת בקבוצה קטנה, עם יחס אישי וליווי מקצועי לאורך כל הפעילות, בנוסף תיהיה זמינות טלפונית לאחר הסדנא, לכל שאלה / התייעצות. אנא שימו לב ! - חובה להגיע עם מכנסיים ארוכים, נעליים סגורות ושיער אסוף לבעלי/ות שיער ארוך!! - ההשתתפות בסדנה הינה מגיל 16 ומעלה. - ההשתתפות בסדנה מתחת לגיל 16 מחייבת בליווי מבוגר משתתף . זמן הסדנא: כ- 3 שעות. מיקום: מרכז "נינא", אלרואי 1, הרצליה.