חוויה איטלקית אותנטית! הסדנא הינה מעשית, במהלכה נעבוד עם חומרי גלם טריים ואיכותיים ובסיום נהנה מארוחה איטלקית מסורתית. צוות השפים שלנו, ידריך וילמד אתכם את כל הסודות, הטיפים והטכניקות מהמטבח האיטלקי. אז מה מכינים בסדנא? - בצק פסטה צבעוני. - יצירת צורות פסטה: טורטליני משולש, רביולי, פטוצ'יני ועוד. - ניוקי תפו"א. - 3 סוגי רטבים: רוזה, פסטו, ארטישוק וזיתים. - סלט פנצ'נלה. - ריזוטו פטריות. - פוגאס - לחם איטלקי במילוי עגבניות מיובשות, שום ובזיליקום. - קינוח: טרמיסו קלאסי. הסדנא מלווה ביינות אדומים ולבנים, לחמי מחמצת חמים, מתבלים ועמדת קפה. הסדנא מתקיימת בקבוצה קטנה, עם יחס אישי וליווי מקצועי לאורך כל הפעילות, בנוסף תיהיה זמינות טלפונית לאחר הסדנא, לכל שאלה / התייעצות. אנא שימו לב ! - חובה להגיע עם מכנסיים ארוכים, נעליים סגורות ושיער אסוף לבעלי/ות שיער ארוך!! - ההשתתפות בסדנה הינה מגיל 16 ומעלה. - ההשתתפות בסדנה מתחת לגיל 16 מחייבת בליווי מבוגר משתתף . זמן הסדנא: כ- 3 שעות. מיקום: מרכז "נינא", אלרואי 1, הרצליה.


299