קורס קונדיטוריה בסיסי בין 7 מפגשים מעשיים. קישור לסילבוס נמצא בתחתית העמוד. הקורס מתמקד בכל הנושאים העיקריים של עולם האפייה והקונדיטוריה המקצועית, תהליכי עבודה נכונים, חקירה והבנת חומרי הגלם השונים, טכניקות חדשניות והסודות של גדולי השפים בעולם. הקורס יקנה למשתתפים ביטחון עצמי במטבח והמון ידע תיאורטי ומעשי בעולם הקונדיטוריה הקורס שם דגש על עבודה מקצועית במטבח הביתי, ומיועד לאנשים הרוצים להתמקצע בעולם הקונדיטוריה וליצור קינוחים ומאפים שיקצרו מחמאות בכל פעם מחדש. כל משתתף יוצא בכל שיעור עם התוצרים אשר הכין וחוברת מתכונים מפורטת. בנוסף צוות השפים שלנו יעמוד לרשותכם, במהלך הקורס וגם לאחריו לכל שאלה והתייעצות. תחילת הקורס: 1/5/2024. משך הקורס: 7 מפגשים, (שיעור אחד בכל שבוע). ימי הקורס: ימי רביעי. שעות הקרוס: 18:00. אורך כל שיעור: 3-4 שעות. מיקום הקורס: מרכז "נינא", אלרואי 1, הרצליה. אנא שימו לב ! - ההשתתפות בסדנה הינה מגיל 14 ומעלה. - ההשתתפות בסדנה מתחת לגיל 14 מחייבת בליווי מבוגר משתתף .