קורס עיצוב עוגות בנטו ומיני קייק, מבית היוצר של הקונדיטורית מירי רבינוביץ'. איך לעצב עוגות בנטו ומיני קייק, מקצועיות ברמה גבוהה שתרגישו ביטחון למכור אותן, מבלי לבזבז שעות, חומרים יקרים ואין סוף ניסיונות? החלטתם לקבל הזמנה לעוגת בנטו, אתם מעולפים מעוגות הבנטו ההורסות שאתם רואים כל הזמן בכל מקום אבל אין לכם מושג מאיפה להתחיל... אז מה הדרך הכי יעילה לאפות מבלי לבזבז חומר? מה המידה הנכונה? איך ממלאים אותה שתהייה סופר טעימה? איזה אופציות עיצוב יש? מה הכי הולך היום? איך עוטפים בנטו לב? מה זה מיני קייק ואיך מכינים אותה? במה אורזים? איך מעבירים את הבנטו לקופסא מבלי להרוס את העוגה? איך כותבים עליה? אז בדיוק בשבילכם יצרתי את הקורס הדיגיטלי לעיצוב עוגות בנטו ומיני קייק שילמד אותכם איך לעצב עוגות כאלה בביטחון מלא, בזמן קצר , לרמה שתעופו על התוצאה! **אנא שימו לב, הקורס הינו דיגיטלי, ומשווק ע"י הקונדיטורית מירי רבינוביץ'.