תוציאו את היפני שבכם! סושי - המאכל שהפך אהוד בקרב הקהל הישראלי, הסדנא היחידה שתלמד אתכם להכין ולגלגל סושי כמו מאסטרים. הסדנא מעשית, המשתתפים מכינים את המנות בעצמם, בסיום נהנה מארוחת סושי מפנקת. אז מה מכינים בסדנא: - אורז לסושי + תיבול. - חיתוך וטיפול נכון בתוספות (ירקות + סלמון טרי). - הכנת רטבים ותוספות: טריאקי, ספייסי מיונז, טמאגו (חביתה יפנית), טמפורה ועוד... - טכניקת גלגול הסושי: מאקי, inside out, טמפורה, סנדוויץ' ועוד... - חיתוך הרולים בצורה מקצועית והגשה בפרזנטציה מודרנית. הסדנא מלווה ביינות אדומים ולבנים, לחמי מחמצת חמים, מתבלים ועמדת קפה. הסדנא מתקיימת בקבוצה קטנה, עם יחס אישי וליווי מקצועי לאורך כל הפעילות, בנוסף תיהיה זמינות טלפונית לאחר הסדנא, לכל שאלה / התייעצות. אנא שימו לב ! - חובה להגיע עם מכנסיים ארוכים, נעליים סגורות ושיער אסוף לבעלי/ות שיער ארוך!! - ההשתתפות בסדנה הינה מגיל 16 ומעלה. - ההשתתפות בסדנה מתחת לגיל 16 מחייבת בליווי מבוגר משתתף . משך הסדנא: כ- 3 שעות. מיקום: מרכז "נינא", אלרואי 1, הרצליה.