אוהבים לבשל? חולמים על מסע קולינרי באיטליה מבלי לצאת מהבית? רוצים ללמוד את הסודות, הטכניקות והטיפים של המטבח האיטלקי? הסדנא המעשית הנמכרת ביותר שלנו עכשיו בדיגיטל!! סדנת בישול איטלקי קלאסי. הצטרפו אלינו למסע ממוקד במטבח האיטלקי, 12 פרקים עם המון ידע, טיפים וטכניקות על בצק וצורות הפסטה ,רטבים, מילויים תוספות, מאפים וקינוחים, עם קבלת ידע וכלים מעשיים בטכניקות בישול קלאסיות ברמה מקצועית. בסיום הסדנא תוכלו להכין ארוחה איטלקית אותנטית, טעימה ומפנקת מבלי לצאת מהבית. אז מה לומדים בסדנא הדיגיטלית? שיעור 1 - הכנת בצק הפסטה מאפס, לישה נכונה ופיתוח רשת גלוטן. שיעור 2 - הכרת מכונת הפסטה, רידוד ופתיחת הבצק במכונה. שיעור 3 - יצירת צורות הפסטה - טורטליני, רביולי, פפרדלה ופטוצ'יני. שיעור 4 - בישול הפסטה "אלדנטה", צלחות והגשה. שיעור 5 - הכנת מילויי גבינת שמנת לפסטות. שיעור 6 - הכנת רוטב עגבניות קלאסי, צמצום נוזלים אידיאלי ואיזון טעמים. שיעור 7 - הכנת רוטב שמנת פטריות קרמי. שיעור 8 - הכנת רוטב שמנת לימון עוקצני. שיעור 9 - הכנת בצק פוקאצ'ה, לישה נכונה, תפיחות ואפייה. שיעור 10 - הכנת סלט קפרז'ה, צבעוני וחגיגי. שיעור 11 - הכנת ירקות צלויים בתנור. שיעור 12 - קינוח - סופלה שוקולד חם. אנו זמינים עבורכם לכל שאלה / התייעצות במהלך ובסיום הסדנא, בוואטסאפ 050-4955144. הסדנא מועברת ע"י השף ניר שבתאי. ניר שבתאי, השף הראשי והבעלים של חברת NS - חוויה קולינרית, מביא עימו ידע וניסיון של למעלה מ - 10 שנים בתחום הקולינרי, בהן עבד במלונות ומסעדות המובילות בתחום, למד בבתי ספר קולינריים יוקרתיים, עבר השתלמויות בחו"ל ובארץ, השתתף בפרויקטים כשרים בחו"ל, ניהל צוותים גדולים וייעץ למסעדות, מאפיות וקונדיטוריות. כיום חברת NS - חוויה קולינרית, מתמקדת בסדנאות קולינריות במגוון מטבחים, לאנשים פרטיים, משפחות, חברות ועסקים עם דגש על החוויה הקולינרית והמון ידע מקצועי ופרקטי. הערך העליון שלנו הוא שירות ללקוח, אנו נעשה הכל בשביל לתת ללקוחותינו את השירות הטוב ביותר, עם זמינות טלפונית ברוב שעות היום, לשאלות והתייעצויות ובכדי ליצור בעבורכם חוויה קולינרית בלתי נשכחת!


199