הגיע הזמן להגיע למזרח. מזמינים אתכם להכיר את הסודות של המטבח האסיאתי, עם עשרות טעמים ומרקמים עשירים שרק המקומיים מכירים. יחד נאדה, נטגן, נבשל ונקפיץ אוכל רחוב ומנות מסורתיות מהמטבחים האסייתים העתיקים הסדנא מעשית, המשתתפים מכינים את המנות בעצמם, בסיום נהנה מארוחה אסייתית מפנקת. אז מה מכינים בסדנא: • ספרינג רול מטוגן ברוטב חמאת בוטנים. • אורז מוקפץ. • גיוזה ממולאת סלמון ברוטב אינדונזי. • תבשיל דג לבן בקארי ירוק. • סלט אסייתי עם אטריות אורז קריספיות ורוטב בוטנים. • לחמניות באן מאודות במילוי פטריות • קינוח – טפיוקה בחלב קוקוס וסלט פירות רענן. הסדנא מלווה ביינות אדומים ולבנים, לחמי מחמצת חמים, מתבלים ועמדת קפה. הסדנא מתקיימת בקבוצה קטנה, עם יחס אישי וליווי מקצועי לאורך כל הפעילות, בנוסף תיהיה זמינות טלפונית לאחר הסדנא, לכל שאלה / התייעצות. אנא שימו לב ! - חובה להגיע עם מכנסיים ארוכים, נעליים סגורות ושיער אסוף לבעלי/ות שיער ארוך!! - ההשתתפות בסדנה הינה מגיל 16 ומעלה. - ההשתתפות בסדנה מתחת לגיל 16 מחייבת בליווי מבוגר משתתף . משך הסדנא: כ- 3 שעות. מיקום: מרכז "נינא", אלרואי 1, הרצליה.