סרטון הדרכה קצר נמצא בתחתית העמוד. - דרגת קושי - קל. - מתאים ל- 4 מנות. - חלבי. רכיבים: 100-150 גרם שערות קדאיף. 150 גרם סמנה / חמאה מומסת. 50 גרם פיסטוק גרוס / טחון. גבינה - יש מגוון רחב של אפשריות, כאן ניתן 2 אפשריות. אפשרות 1: 200 גרם גבינת ג'יבנה (בערבית ג'יבנה = גבינה), זאת הגבינה הקלאסית לכנאפה. אפשרות 2: 120 גרם גבינת כנען. 40 גרם גבינת מוצרלה מגורדת. 40 גרם גבינת חלומי מגורדת. סירופ סוכר: 50 גרם מים. 50 גרם סוכר. צבע מאכל כתום (אופציונלי). אופן ההכנה: 1. במחבת מורחים שכבה של הסמנה / חמאה. 2. על החמאה מפזרים שכבה אטומה של שערות קדאיף. 3. מזלפים שוב חמאה בנדיבות על השערות קדאיף. 4. לאחר מכן, מפזרים שכבה נאה של מלית הגבינה ושוב מזלפים חמאה מומסת. 5. על הגבינה מפזרים שכבה אחידה של שערות קדאיף, ולסיום שוב מזלפים חמאה מומסת. 6. במקביל מרתיחים את כל מרכיבי הסירופ סוכר. 7. לוקחים את המחבת עם הכנאפה ומניחים על אש בינונית, מטגנים כ5 דקות עד שמתקבל גוון זהוב יפה. 8. הופכים את הכנאפה וממשיכים לטגן כ5 דקות עד שמתקבל גוון זהוב יפה. 9. מניחים את הכנאפה על צלחת הגשה ומיד משקים בסירופ סוכר בנדיבות. 10. מפזרים את הפיסטוק הטחון ומגישים. בהצלחה ובתאבון :) הכנתם? יצא לכם טעים? צילמתם? מוזמנים לשתף ולתייג אותנו.

תוכן הקורס

הקורס כולל

1 פרק

1 שיעורים

חינם