סרטון הדרכה מלא נמצא בתחתית העמוד. - דרגת קושי - קל - מתאים ל10 מנות. - ללא גלוטן. - פרווה. המתכון: 100 גרם פניני טפיוקה. 1 ליטר מים. 280 גרם סוכר. 400 גרם חלב קוקוס. לסלט פירות: איזה פירות שמתחשק לכם. כף מירור. אופן ההכנה: 1. בסיר מרתיחים את המים והסוכר. 2. כאשר המים והסוכר רותחים, מוסיפים את פניני הטפיוקה ומבשלים על אש בינונית גבוהה עד שהפנינים הופכות שקופות והמסה מסמיכה ( כ20 דקות בישול). 3. מורידים מהאש וממתינים כ5 דקות להצטננות המסה. 4. מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב. 5. יוצקים לכוסות הגשה ומקררים היטב במקרר. 6. חותכים את הפירות לקוביות קטנות, ומערבבים עם מעט מירור (מי שלא יודע מה זה מוזמן לשלוח הודעה). 7. לפני ההגשה מניחים את הסלט פירות על הטפיוקה. בתאבון ❤️❤️ הכנתם? יצא לכם טעים? צילמתם? מוזמנים לשתף ולתייג אותנו.

תוכן הקורס

הקורס כולל

1 פרק

1 שיעורים

חינם