הגיע הזמן להגיע למזרח. מזמינים אתכם להכיר את הסודות של המטבח האסיאתי, עם עשרות טעמים ומרקמים עשירים שרק המקומיים מכירים. יחד נאדה, נטגן, נבשל ונקפיץ אוכל רחוב ומנות מסורתיות מהמטבחים האסייתים העתיקים אנו שמים דגש על עבודה מעשית מלאה של כל המשתתפים והכנה של כל המנות. במהלך הסדנא המשתתפים יטעמו ויאכלו את המנות אשר הכינו. ***יתכן שיהיו מתכונים בהדגמת השף המנחה. אז מה מכינים בסדנא: • ספרינג רול ממולא ירקות ואטריות שעועית. • גיוזה ממולאת סלמון. • רוטב אינדונזי. • הכנת קארי ירוק מאפס במכתש ועלי. • תבשיל ירקות ירוקים ודג לבן בקארי ואורז יסמין. • לחמניות באן מאודות. • מילוי כרוב מאודה ומשחת מיסו ללחמניות באן. • קינוח - טפיוקה בחלב קוקס וסלט פירות רענן. הסדנא מלווה ביינות אדומים ולבנים, לחמי מחמצת חמים, מתבלים ועמדת קפה. הסדנא מתקיימת בקבוצה קטנה, עם יחס אישי וליווי מקצועי לאורך כל הפעילות, בנוסף תיהיה זמינות טלפונית לאחר הסדנא, לכל שאלה / התייעצות. אנא שימו לב ! - חובה להגיע עם מכנסיים ארוכים, נעליים סגורות ושיער אסוף לבעלי/ות שיער ארוך!! - ההשתתפות בסדנה הינה מגיל 16 ומעלה. - ההשתתפות בסדנה מתחת לגיל 16 מחייבת בליווי מבוגר משתתף. - ההנחות ניתנות למשלמים בכרטיסי אשראי בלבד! - ההנחות אינן חלות על תשלום באמצעות, שוברים/ מזומן/ כרטיסי חיוב נטענים וכד' - אין כפל הנחות/ מבצעים. משך הסדנא: כ- 3 שעות. מיקום: מרכז "נינא", אלרואי 1, הרצליה.
NS Regulations and Cancellation Policy - Culinary Experience.pdf