חוויה איטלקית אותנטית! בסדנא האיטלקית המתקדמת אנו שמים דגש על עבודה מעשית מלאה של כל המשתתפים והכנה של כל המנות. במהלך הסדנא נעבוד עם חומרי גלם טריים ואיכותיים, במהלך הסדנא המשתתפים יטעמו ויאכלו את המנות אשר הכינו. צוות השפים שלנו, ידריך וילמד אתכם את כל הסודות, הטיפים והטכניקות מהמטבח האיטלקי. ***יתכן שיהיו מתכונים בהדגמת השף המנחה. אז מה מכינים בסדנא? - בצק פסטה צבעוני (ירוק + אדום). - מילוי גבינת ריקוטה לפסטה. - יצירת צורות פסטה: טורטליני, רביולי, פטוצ'יני ועוד. - פולנטה תירס וחומץ בלסמי מצומצם. - 2 סוגי רטבים לפסטה - רוטב פסטו ושמן זית, רוטב רוזה. - סלט עלים פקאן מסוכר פרמז'ן ברוטב בלסמי חרדל והדרים. - פיצה נאפולינטית ברוטב עגבניות מוצרלה ופרמז'ן. - קינוח: טרמיסו קלאסי. הסדנא מלווה ביינות אדומים ולבנים, לחמי מחמצת חמים, מתבלים ועמדת קפה. הסדנא מתקיימת בקבוצה קטנה, עם יחס אישי וליווי מקצועי לאורך כל הפעילות, בנוסף תיהיה זמינות טלפונית לאחר הסדנא, לכל שאלה / התייעצות. אנא שימו לב ! - חובה להגיע עם מכנסיים ארוכים, נעליים סגורות ושיער אסוף לבעלי/ות שיער ארוך!! - ההשתתפות בסדנה הינה מגיל 16 ומעלה. - ההשתתפות בסדנה מתחת לגיל 16 מחייבת בליווי מבוגר משתתף. - ההנחות ניתנות למשלמים בכרטיסי אשראי בלבד! - ההנחות אינן חלות על תשלום באמצעות, שוברים/ מזומן/ כרטיסי חיוב נטענים וכד - אין כפל הנחות/ מבצעים. זמן הסדנא: כ- 3 שעות. מיקום: מרכז "נינא", אלרואי 1, הרצליה.


319 

Deals & Discounts: *